Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au întâlnit la Guvern. Ponta:„Nu am decis nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a deplasat la Palatul Victoria pentru o întâlnire cu premierul Victor Ponta, pe fondul accentuării crizei din USL.Cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere.

UPDATE Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, că la întâlnirea de la Guvern cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic.

"Nu am decis nimic", a declarat Ponta, potrivit Mediafax.

De asemenea, premierul a precizat că a cerut, miercuri, în şedinţa USL, sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu.

UPDATE Întâlnirea de la Palatul Victoria s-a terminat. Crin Antonescu şi Victor Ponta au plecat fără să facă declaraţii.

La Palatul Victoria se mai află vicepremierul PSD Liviu Dragnea şi deputatul social-democrat Sebastian Ghiţă. Din partea liberalilor sunt prezenţi vicepremierul Daniel Chiţoiu şi ministrul de Interne Radu Stroe.

Întâlnirea de la Guvern are loc în contextul scandalului legat de Sorin Roşca Stănescu.

Joi, liberalii reuniţi în cadrul Biroului Permenent Naţional, nu l-au sancţionat pe Sorin Roşca Stănescu, deşi liderii PSD solicitaseră excluderea sa din PNL.

Victor Ponta a replicat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi arată că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, şi precizează că „dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite