Contre pe discursul Regelui: "Cei care l-au huiduit 15 ani pe Rege acum îl adulează"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, marţi, că PSD a dat dovadă de un "act de ipocrizie" la discursul Regelui Mihai din Parlamentul României, iar liderul PSD Victor Ponta a răspuns că Toader "atâta poate".

"Am o curiozitate legată de faptul că cei care l-au huidut pe rege 15 ani acum îl adulează. Mă refer la PSD, care a dat dovadă de un act de ipocrizie", a spus Mircea Toader, citat de Mediafax, după discursul Regelui Mihai din Parlamentul României.

În replică, preşedintele PSD, Victor Ponta a spus că "cei care au un pic de minte" nu fac atacuri politice în ziua în care Regele a rostit un discurs în faţa Parlamentului. "Eu unul nu fac, domnul Toader atâta poate", a adăugat Victor Ponta.

Ponta, a declarat că discursul Regelui Mihai a fost "impresionant şi emoţionant".

"A fost un discurs impresionant şi eu sunt o persoană care prin meseria mea nu mă emoţionez aşa uşor, dar chiar a fost absolut impresionant şi emoţionant", a spus Victor Ponta.

"Îl felicit pe domnul Predoiu că a fost. Nu se întâmplă des în viaţă să ai ocazia să participi la un moment istoric şi toţi cei care l-au ratat pot să-l invidieze. A fost o bucăţică de istorie şi cine nu a fost prezent astăzi are de ce să ne invidieze", a adugat Ponta.

Cum explică PDL lipsa miniştrilor de la discursul Regelui: "S-a suprapus cu acţiuni de mult timp programate"

Ce-au făcut Băsescu, Boc, Anastase şi Patriarhul, la discursul Regelui

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite