Continuă gâlceava în PSD. Mihai Chirica, mesaj pentru protestatari: „Vă admir şi vă iubesc! #Rezist“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirica, primarul aflat în conflict cu Liviu Dragnea
Mihai Chirica, primarul aflat în conflict cu Liviu Dragnea

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, continuă războiul cu Liviu Dragnea, în ciuda faptului că a fost retrogradat la statutul de simplu membru al partidului. Şi europarlamentarul Cătălin Ivan are o dispută apăsată cu liderul PSD.

„Eu nu am ştiut că într-un partid trebuie să stai ghemotoc, cu capul în jos şi să accepţi doar cuvântul unuia care până la urmă se contrazice şi consideră că cei care au spus adevărul sunt eretici”, a spus Chirica, amintind de faptul că PSD şi-a recunoscut greşeala cu ordonanţa 13, dar tot el a fost cel sancţionat. „Am susţinut şi voi susţine mereu ideea unei democraţii reale, atât în spaţiul politic, cât şi în afara lui!  Vă mulţumesc, vă admir şi vă iubesc! #Rezist“, le-a transmis, apoi, primarul ieşenilor într-o postare pe Facebook, folosind hashtagul #rezist, simbolul protestelor din Piaţa Victoriei.

„Suntem condamnaţi să lucrăm împreună patru ani, ca într-o căsătorie din interes“, a declarat Maricel Popa, noul lider interimar al PSD Iaşi şi, totodată, preşedintele CJ Iaşi, despre colaborarea cu Mihai Chirica. În ciuda declaraţiilor împotriva partidului, Liviu Dragnea nu l-a exclus pe Chirica din PSD pentru a nu fi acuzat de dictatură. Iar Mihai Chirica nu putea să-şi distrugă singur şansele de a câştiga încă un mandat de primar, din moment ce la Iaşi au ieşit în stradă 30.000 de oameni, cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria oraşului“, după cum a spus europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan.

Şi Cătălin Ivan ripostează
Despre Cătălin Ivan, care la rândul său a contestat OUG 13, Liviu Dragnea a spus că nu va fi sancţionat, întrucât nu mai e membru de partid. „Sunt membru din toate punctele de vedere. Orice sursă ar fi  verificat domnul Dragnea, ar fi aflat că sunt membru de partid, de la site-ul oficial al partidului unde apar ca membru de partid, la pagina oficială de Facebook a domnului Dragnea, la pagina delegaţiei PSD din Parlamentul European. Dacă ar fi întrebat la Iaşi, ar fi aflat că sunt membru de partid. Sunt atât de multe surse din care ar fi putut să afle“, a ripostat Cătălin Ivan. 

Europarlamentarul PSD a susţinut că, în toată această perioadă, a fost comunicatorul oficial al PSD în peste 40 de dezbateri electorale. „Acum trei săptămâni, Dragnea vorbea cu mine despre strategia PSD din Parlamentul European, doar nu vorbea cu un străin”, a conchis Cătălin Ivan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite