Consilier PNL, întrebare pentru Nicuşor Dan: E adevărat că un şef mare din Primărie, cu venit de 3.000 de euro pe luna, stă în locuinţa socială la Unirii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos
FOTO: Inquam Photos

Adrian Moraru, consilier general al PNL, îl îndeamnă pe Nicuşor Dan să iasă public şi să spună ce „şef mare” din Primăria Generală stă în locuinţă socială pe Bulevardul Unirii de mai mulţi ani, deşi are un venit de 3.000 de euro pe lună.

„Dragă Nicuşor Dan, până să facem auditul ăla, am şi eu o întrebare. E adevărat că un şef mare din Primarie cu venit de la primărie de 3.000 de euro pe lună stă în locuinţă socială de la primărie, pe Bulevardul Unirii (!!), de ani de zile!? Îţi las ţie plăcerea să spui public despre cine este vorba şi ce se întâmplă cu #caracatiţa din Primărie”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Morarul, consilier general al PNL şi fost candidat pentru Primăria Sectorului 3. 

Anterior, Adrian Moraru i-a solicitat lui Nicuşor Dan să schimbe echipa de negociere pentru contracul de asociere în Primăria Generală şi McDonalds, indicându-i implicarea activiă a directorilor din direcţiile instituţiei. „Cred ca daca stai la directia de patrimoniu sef de pe vremea RSR esti capabil sa negociezi rapid si eficient un acord pentru aceste spatii. Altfel nu iti meriti banii. Sau mai rau, nu vrei sa aperi primaria”, a subliniat consilierul general al PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite