Cîţu: Dacă trece moţiunea, avem toate scenariile pe masă. Românii trebuie să fie speriaţi că unii vor să lase ţara fără Guvern. E o coaliţie a iresponsabililor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Premierul Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat că dacă este demis toate scenariile privind noul Executiv sunt pe masa PNL. De asemenea, Cîţu a subliniat că adversarii politici sunt iresponsabili pentru că vor să demită Guvernul.

„În primul rând, dacă trece moţiunea toate scenariile sunt pe masă. Mă voi uita către această nouă coaliţie condusă de PSD, USR şi AUR. Sper că au şi un plan. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate. Eu cred că va fi, totuşi, o propunere a PSD”, a precizat şeful Guvernului. 

Întrebat dacă are emoţii în ceea ce priveşte votul de la moţiune, premierul a subliniat că opoziţia este de vină pentru că s-a ajuns la situaţia de faţă:

„Emoţiile nu trebuie să le am eu. Avem o coaliţie a iresponsabililor. Românii trebuie să fie speriaţi că unii vor să lase România fără Guvern”.

Florin Cîţu a ameninţat cu sancţiuni şi pe parlamentarii PNL care ar vrea să voteze moţiunea de cenzură a PSD. În prezent, aritmetica parlamentară arată că Florin Cîţu va fi demis în urma moţiunii de cenzură de mâine. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite