Ciolacu, atac la premier: Orban propunea interzicerea traseismului în 2017. Acum îl încurajează şi chiar îl plăteşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu Inquam Photos / George Calin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că ar plăti în prezent traseiştii politici, în ciuda faptului că în urmă cu trei ani liderul PNL cerea interzicerea prin lege a traseimului politic.

„Există partide politice care nu au participat la alegeri, cum e Pro România, format din traseişi politici. În schimb, domnul Orban propunea în 2017 interzicerea traseismului politic. Acum îl încurajează şi chiar plăteşte traseismul”, a declarat preşedintele interimar al PSD.  

De asemenea, Marcel Ciolacu a subliniat că PSD va rămâne consecvent şi va vota în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale, dar şi pentru scăderea TVA de la 19% la 16%. 

Guvernul a acceptat un amendament la buget prin care, doar în 2020, vor primi finanţare de la stat toate partidele care au parlamentari, nu doar cele care au participat la alegerile din 2016. Decizia e cu dedicaţie pentru ProRomânia. Potrivit unor surse politice, amendamentul a fost negociat direct de Victor Ponta cu Ludovic Orban şi Florin Cîţu. „E preţul moţiunii de cenzură“, susţine unul dintre parlamentarii PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite