Călin Popescu Tăriceanu, despre candidatul comun PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele formaţiunii ALDE, susţine că va exista o discuţie în coaliţia de guvernare, la începutul celui de-al doilea trimestru al acestui an, pentru a decide asupra unui candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Tăriceanu subliniază că PSD-ul are nevoie de ceva în plus pe lângă scorul tradiţional pe care îl aduce la prezidenţiale. 

„Din păcate, din anul 2000 încoace, candidaţii PSD au pierdut la limită alegerile prezidenţiale. Şi Adrian Năstase, şi Mircea Geoană, şi Victor Ponta au pierdut la diferenţe foarte mici. Rămâne de văzut dacă nu cumva sunt şanse mai mari la prezidenţiale dacă, pe lângă scorul pe care PSD îl aduce în mod natural, vine şi ceva în plus. Vom analiza şi vom vedea.

Probabil că la scorul pe care îl aduce PSD-ul natural mai trebuie ceva în plus. Din acest motiv e de analizat poate o candidatură comună din partea PSD-ALDE. 

Undeva la începutul trimestrului doi al acestui an vom discuta subiectul candidaturii şi împreună vom decide asupra acestei chestiuni,” a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite