Blaga vrea să audă apărarea lui Sever Voinescu: „La PDL Constanţa sunt câţiva care l-ar contesta şi pe Dumnezeu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Vasile Blaga nu se grăbeşte să ia o decizie în cazul lui Sever Voinescu FOTO Mediafax
Preşedintele Vasile Blaga nu se grăbeşte să ia o decizie în cazul lui Sever Voinescu FOTO Mediafax

Şeful PDL Vasile Blaga a promis că va sta de vorbă cu fostul vicepreşedinte Sever Voinescu pe tema implicării în campania electorală a Mariei Stavrositu care a candidat din partea PPDD.

Conducerea PDL nu a luat deocamdată nicio decizie în privinţa excluderii lui Sever Voinescu din partid. Filiala PDL Constanţa a cerut insistent acest lucru ca urmare a implicării lui Voinescu în campania electorală a Mariei Stavrositu, fostul deputat PDL de Constanţa care a candidat la Camera Deputaţilor din partea PPDD.

La şedinţa Biroului Permanent Judeţean PDL Constanţa desfăşurată joi, 17 ianuarie, cu uşile închise, au participat liderii de la Bucureşti: Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Costică Canacheu şi Cezar Preda.

Membrii PDL Constanţa au pus în discuţie localitatea şi corectitudinea lui Sever Voinescu faţă de colegii de partid: „Cum este posibil ca o lună de zile, cât a fost campania electorală, Voinescu să critice filiala Constanţa în favoarea candidatului PPDD?“

Superiorii au fost rezervaţi în a lua o decizie pe loc şi au temperat lucrurile. „Să discutăm întâi cu Sever Voinescu şi să vedem care este poziţia lui în această chestiune. Apoi vom lua o decizie“, a spus Vasile Blaga.

El a remarcat că ultima dată când a fost la Constanţa, la o şedinţă de împăcare, a asistat la un conflict deschis între Mircea Banias şi Maria Stavrositu. „Ştiu că sala era împărţită în două tabere vehemente şi recunosc şi acum, printre dumneavoastră, câţiva participanţi de atunci. Unii sunt contestatari de meserie, veşnic puşi pe scandal. L-ar contesta şi pe Dumnezeu dacă l-aş pune şef la filială“, a spus Blaga.

Pentru a potoli spiritele, PDL a decis să îl instaleze lider la Constanţa pe Gigi Christian Chiru. Cei doi adversari, Mircea Banias şi Maria Stavrositu, au plecat din partid.

La alegerile din decembrie, Banias şi-a păstrat mandatul de senator, devenind parlamentar USL din partea Partidului Conservator, iar Stavrositu a pierdut mandatul de deputat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite