Berceanu l-ar vrea pe Isărescu premier, Băsescu spune că nu s-a discutat acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berceanu
Berceanu

Ministrul Radu Berceanu a declarat că o nominalizare ca premier a guvernatorului Mugur Isărescu ar fi o variantă "care ar fi foarte bună", invocând experienţa din mandatul anterior, dar că, din cauză că Isărescu a declarat public că refuză,are "nişte semne de întrebare".

UPDATE: Băsescu: Nu am vorbit cu Isărescu

Şeful statului a declarat, la Bruxelles, că nu a discutat cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR pentru o eventuală propunere a acestuia pentru funcţia de premier. "Unii inventează premiri care nu există", a precizat Isărescu.

"Eu, personal, am mai fost ministru un an de zile sub domnul Mugur Isărescu ca şi prim-ministru, aşa că din punctul meu de vedere n-ar fi nicio surpriză şi ar fi o variantă care ar fi foarte bună. Eu am văzut tot în presă foarte multe declaraţii de-ale dumnealui de refuz, de asta am nişte semne de întrebare", a declarat Radu Berceanu întrebat despre posibilitatea ca guvernatorul Mugur Isărescu să fie desemnat premier.

"Dacă mă întrebaţi pe mine personal, dl Mugur Isărescu a performat întotdeauna oriunde a fost", a spus şi prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu întrebat dacă Isărescu este o variantă viabilă de premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite