Becali: ”Băsescu este obraznic. El ne spune: mai am doi ani de mandat şi mă joc cu voi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali îl numeşte obraznic pe preşedintele Traian Băsescu
Gigi Becali îl numeşte obraznic pe preşedintele Traian Băsescu

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu, după ieşirea din secţia de votare. Becali susţine că preşedintele este ”obraznic”, dar în urma votului de astăzi, oamenii îi vor arăta că doresc un moment de schimbare în viaţa politică românească.

"Dacă oamenii votează astăzi ei nu votează cum spunea dnul preşedinte <<sunt alegeri parlamentare>>. Nu tată, astăzi nu sunt alegeri parlamentare, astăzi oamenii ies la vot ca să schimbe puterea, ies la vot pentru că vor un alt administrator, un alt cârmuitor pentru ţara românească. Pe ei îi interesează Guvernul şi nu Parlamentul, nu-i interesează pe ei cine sunt deputaţi şi ce legi fac, pe ei îi interesează cine e Guvernul şi ce le administrează ţara ca să le meargă mai bine şi noi ştim lucrul ăsta. Trebuie să interpretăm Constituţia în spiritul ei, nu în litera, că în litera... o scrii sau nu o scrii. Nimeni niciodată nu a crezut că va exista vreodată un om atât de obraznic în România încât să spună <<mai am doi ani de mandat şi mă joc cu voi>>, că v-am băgat dracu în casă şi acum mai staţi cu dracu în casă încă doi ani şi face ce vrea cu voi. Să nu creadă el, sau domnia sa, vreodată că o să ţină o ţară şi un popor în loc, niciodată", a spus Becali, după ce a votat.

Becali a votat într-o secţie din Liceul Eugen Lovinescu, în Sectorul 6, în colegiul în care candidează. "Am votat Antonescu şi Ponta, pentru că pe ceilalţi din USL o să vedem, dar eu am votat pentru că am mare încredere în aceşti doi oameni. Nu a avut nimeni în Ţara românească atât de mare ca aceşti doi oameni dată şi de partidele lor, ca autoritate, şi de votul popular", a spus Becali, după ce şi-a exercitat votul.

Întrebat ce efect va avea vremea asupra desfăşurării alegerilor, Becali a precizat că românii sunt prea decişi asupra schimbării. "Cu vremea e foarte bine, ştiţi de ce? Pentru că acei oameni care sunt înverşunaţi ca să voteze schimbarea se vor ridica din casă şi vor veni la vot pentru au aşteptat destul şi abia aşteptau vremea asta. Cei care nu votează USL nu se mai sinchisesc şi nu se mai obosesc ca să mai vină, deci cu vremea asta aşa a făcut Dumnezeu ca să câştige USL 80%", a mai susţinut Becali.

Citeşte mai multe despre alegerile parlamentare 2012

Găseşti informaţii despre candidaţi şi colegii la alegerile parlamentare din 2012 în cea mai complexă infografie din presa română.

Mai multe informaţii despre legea electorală le puteţi afla citind acest material: VIDEO Alegerile parlamentare pe înţelesul tuturor - două animaţii create de graficienii şi jurnaliştii „Adevărul”.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite