Băsescu, despre declaraţia lui Laufer: Îngrozitoare! Opriţi-vă! Aţi mers prea departe!

Băsescu, despre declaraţia lui Laufer: Îngrozitoare! Opriţi-vă! Aţi mers prea departe!

FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că declaraţia lui Ilan Laufer este „îngrozitoare” şi le spune guvernanţilor să se oprească, pentru că au mers prea departe. El propune încheierea unui „protocol de colaborare instituţională”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Punct şi de la capăt! Am văzut declaraţia fostului ministru Ilan Laufer de la pupitrul cu însemnele PSD. Îngrozitoare! S-a ajuns prea departe în bătălia politică dintre Preşedintele României şi Dragnea/Tăriceanu, dintre Preşedintele României şi Guvernul României, dintre majoritatea parlamentară şi opoziţie, dintre ministrul justiţiei şi procurorul general, dintre cei din stradă şi cei din Palatul Victoria, ajungându-se până la acuzaţii de antisemitism şi înaltă trădare. România a devenit pur şi simplu o ţară sfâşiată de bătălii politice”, scrie Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

El spune că este evident că nimeni nu-şi mai alege mijloacele şi singurul obiectiv este distrugerea oponentului, într-o goană nesăţioasă pentru putere. 

„Din păcate, în bătălia politică au fost antrenate şi instituţii teoretic nepolitice ale statului, fie că vorbim de structuri de securitate, justiţie sau instituţii de decizie economică. Din păcate, într-o perioadă în care UE se transformă, NATO se transformă, alianţele se schimbă sau se consolidează, rezultatul bătăliilor autohtone pare a îndrepta lucrurile către un dezastru politic, social şi economic al României, care pare nepăsătoare la ce se petrece în jurul său. V-o spune unul care niciodată nu a refuzat bătălia politică: OPRIŢI-VĂ! AŢI MERS PREA DEPARTE! Şi vorba Domnului Preşedinte Iohannis, «PUNCT ŞI DE LA CAPĂT»“, continuă Traian Băsescu.

„Faceţi măi oameni buni un «Protocol de Colaborare Instituţională». Măcar pentru CENTENAR. Vă sună cumva cunoscută soluţia?”, scrie Traian Băsescu în încheiere, cu referire la Protocolul de Colaborare Instituţională pe care el l-a încheiat când era preşedinte cu premierul USL Victor Ponta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările