Barna, despre demisia lui Vlad Voiculescu: România este astăzi într-un război. Cel mai laş este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă

Barna, despre demisia lui Vlad Voiculescu: România este astăzi într-un război. Cel mai laş este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă

Barna nu consideră că Voiculescu ar trebui să demisioneze              FOTO: INQUAM Photos/ George Călin

Vicepremierul Dan Barna a vorbit, marţi seară, despre demisia lui Vlad Voiculescu, precizând că acesta ar fi cel mai simplu lucru, însă „România este într-un război cu pandemia” şi cel mai laş lucru de făcut într-un război este să fugi. Barna afirmă că nu poate susţine ideea că oricine din Guvern, după trei luni ar trebui să plece acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Barna a fost întrebat, marţi seară, la TVR 1, cum se face că România nu mai are răspunzători morali care să-şi dea demisia după tragedii ca cea de la Spitalul Victor Babeş şi a declarat: „La fiecare dintre aceste situaţii trebuie văzută responsabilitatea directă şi ce s-a întâmplat. Situaţia de aseară (...) suntem deocamdată în prezumţia unei defecţiuni tehnice, vom vedea urmarea anchetei, neexcluzându-se eroarea umană”.

Acesta a precizat că „e logic să trai concluzii după finalizarea unei anchete”. „Aşa, declarativ, de impresie artistică, e foarte uşor”, a afirmat Barna.

„În momentul acesta cel mai simplu este să fugim. România este astăzi într-un război, un război cu pandemia. După ce o să depăşim această etapă (...) şi revenim la o societate normală putem vorbi şi de politică, şi de demisii, şi de alte lcururi. Astăzi suntem într-un răzoi. Cel mai laş într-un război este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă, să fugi. Ideea că oricine din acest Guvern, după trei luni, în care abia a început să facă lucruri, trebuie trimis acasă, nu pot să o susţin”, a adăugat vicepremierul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările