Antonescu: „Nu mă deranjează că PSD a primit parlamentari din alte partide“. Un deputat PP-DD a trecut astăzi la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO David Muntean
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO David Muntean

Liderul liberal Crin Antonescu a refuzat marţi să comenteze  „faptul că PSD a primit parlamentari din alte partide“, arătând că nu este „deranjat“ de acest aspect.  În acelaşi timp, deputatul Maria Grecea a notificat în scris plenul Camerei Deputaţilor că va trece de la grupul parlamentar PP-DD la grupul PNL.

„Faptul că PSD  a primit parlamentari din alte partide nu îl comentez, nu mă deranjează. E o majoritate care devine şi mai majoritate. Nu are legătură cu alegerile (n.r.: parlamentare), PNL nu este împiedicat“, a explicat Antonescu.

Anterior, anunţul privitor la trecerea Mariei Grecea de la grupul parlamentar PP-DD la grupul PNL a fost citit în plenul Camerei Deputaţilor de către preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc.

Declaraţiile lui Crin Antonescu intervin în contextul în care, săptămâna trecută, parlamentarii Ioan Melinte şi Radu Popa au anunţat că vor activa în grupul parlamentar PSD. Radu Popa a activat, până în mai 2013, în grupul parlamentar PP-DD, apoi a decis să fie deputat neafiliat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite