Alegeri parlamentare 2012/ Vasile Blaga: „USL a dus o campanie de manipulare extraordinară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blaga a promis că parlamentarii ARD vor respecta ce au promis în campanie
Blaga a promis că parlamentarii ARD vor respecta ce au promis în campanie

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat că USL a dus o campanie de manipulare extraordinară. Liderul Noii Republici, Mihai Neamţu, consideră că rezultatul obţinut de ARD nu e unul „triumfător, dar nici ruşinos”.

„Aş vrea să le mulţumesc tuturor românilor care pe acestă vreme grea au fost la vot. Scorul pe care l-am obţinut a fost rezultatul unei munci deosebite în condiţii speciale. USL a dus în această campanie electorală o campanie de manipulare extraordinară. Rog să-i rog pe reprezentanţii noştri să rămână în secţii de vot până la final. Sunt convins că ne vom atinge obiecivul de peste 20% în alegeri. Vreau să-i asigur pe români că parlamentarii ARD vor face ce au promis în campanie. ARD va lupta pentru o Românie europeană, pentru o Românie alături de prietenii ei euro-atlantici”, a afirmat Vasile Blaga, preşedintele PDL.

”Rezultatele prezentate de televiziuni nu sunt concludente. ARD a luat peste 20%. Nu e un rezultat triumfător, dar niciunul ruşinos. Reconstrucţia dreptei începe astăzi”, a declarat Mihai Neamţu, preşedintele Noii Republici.

Preşedintele PDL a ajuns la sediul de campanie al ARD cu o întârziere de aproximativ 15 minute, cauzată de zăpada abundentă căzută în Timiş. În această seară, liderii ARD se vor muta la sediul PDL din Aleea Modrogan, acolo unde vor finaliza numărătoarea paralelă. Blaga a subliniat că ARD a obţinut 21-22% din voturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite