Ştefănel Dan Marin, despre demiterea sa din funcţia de edil interimar al Capitalei: „A fost un joc politic, nu am participat la sedinţa de ieri din respect”

Ştefănel Dan Marin, despre demiterea sa din funcţia de edil interimar al Capitalei: „A fost un joc politic, nu am participat la sedinţa de ieri din respect”

FOTO Mediafax

Fostul primar general interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a declarat miercuri că revocarea să a fost un joc politic, iar criza RADET a fost artificial creată, şi că din respect pentru consilierii generali nu a participat la şedinţa de marţi în care a fost demis.

Ştiri pe aceeaşi temă

CGMB s-a întrunit, miercuri, în şedinţă extraordinară, după ce, marţi, într-o altă şedinţă extraordinară, a fost demis din funcţia de primar interimar al Capitalei Ştefănel Marin (UNPR), la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de corupţie.
 
Ştefănel Marin, care nu a fost prezent la şedinţa de marţi, a venit în schimb miercuri, când a fost ales un nou primar interimar, liberalul Răzvan Sava.
 
Fostul edil a spus că a venit să mulţumească celor care l-au susţinut în timpul mandatului său, dar nu face acest lucru şi faţă de cei care au venit să îi ceară lucruri încercând astfel să protejeze diverse interese.
 
"Nu am participat la şedinţa de ieri din respect pentru dumneavoastră, să nu influenţez o decizie luată de o săptămâna. E bine să gândim cum vom sprijini administraţia. (...) După ce am vizualizat înregistrarea şedinţei de ieri am rămas uimit de acuzaţiile aduse, în special legate de RADET", a spus Ştefănel Marin. 
 

El a mai spus că de fapt şi criza RADET a fost creată artificial.
 
"Dintr-o dată, dacă s-a schimbat primarul, nu o să mai apară avarii importante la reţeaua de încălzire. A fost un joc politic. Problema RADET nu e de ieri, ştiţi asta foarte bine", a mai spus Marin
El a precizat că a încercat să facă rost de fondurile necesare pentru RADET şi inclusiv în decembrie ar urmă să se mai facă o rectificare bugetară pentru a se aloca încă 40 de milioane de lei. 
 
"Nu ameninţ, dar o să merg până la capăt. Tot ce s-a întâmplat în două luni şi ceva şi tot ce am găsit când am venit poate fi caracterizat prin haos, creat pentru a acoperi ilegalităţi şi unele se petrec în continuare. Probabil că am ajuns în această situaţie pentru că am învăţat să spun nu", a mai spus Ştefănel Marin.
 
Liberalii din CGMB l-au propus, miercuri, pe Răzvan Sava pentru funcţia de primar interimar, fiind singura propunere exprimată. Viceprimarul Dan Darabonţ (PSD) a spus că partidul pe care îl reprezintă nu face "un joc politic inutil în a face o propunere".
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările