Vlad Voiculescu, reacţie dură după propunerea de demitere a şefei DNA: „Ultima dată când un individ a vorbit aşa, în Bucureşti s-a lăsat cu o revoluţie“

Vlad Voiculescu, reacţie dură după propunerea de
demitere a şefei DNA: „Ultima dată când un individ a vorbit aşa, în
Bucureşti s-a lăsat cu o revoluţie“

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş, l-a acuzat, într-o postare pe Facebook, pe ministrul Justiţiei Tudorel Toader că propunerea de demitere a Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA s-a făcut la presiunea aliaţilor săi politici, această acţiune făcând parte dintr-un plan mai larg, de distrugere a Justiţiei, a ONG-urilor şi a presei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această seară, ministrul Justiţiei Tudorel Toader a propus demiterea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fostul ministru Vlad Voiculescu a avut o reacţie dură în urma conferinţei de presă, asemănând discursul lui Toader cu cel susţinut de Nicolae Ceauşescu în decembrie 1989, când a izbucnit Revoluţia Română.

În plus, Voiculescu a afirmat că ministrul Justiţiei se foloseşte de funcţie pentru a ataca DNA, instituţie care i-a supărat pe şefii şi pe prietenii săi politici.

Acesta consideră şi că acţiunea de destabilire a Justiţiei în România va fi urmată de una de distrugere a ONG-urilor şi a presei.

Iată întregul mesaj publicat de Vlad Voiculescu pe pagina personală de Facebook:

„Ultima dată când un individ a vorbit aşa în Bucureşti... s-a lăsat cu o revoluţie. Asemănările sunt frapante.

Aşa cum un profesor universitar comunist înţelege că rolul său nu este altul decât acela de a citi cursul în faţa studenţilor... acest individ înţelege să îşi folosească funcţia pentru a îşi bate joc în mod public de instituţia care i-a supărat şefii şi prietenii politici.

Ca argumente... aduce tocmai mizeriile pe care aceiaşi prieteni le-au făcut la OUG13 şi la televiziunile de partid. E atât de simplu.

Tudorel Toader propune revocarea Procurorului Şef al DNA Laura Codruţa Kovesi sub conducerea căreia DNA a devenit cea mai eficientă instituţie a statului român.

În acelaşi timp, Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) a început controalele în randul ONG-urilor din Bucureşti.

Vor să distrugă #justiţia. Apoi #ONG-urile. Apoi #presa - ce a rămas din ea. Oricine ar putea să lupte sau să spună adevărul este duşmanul lor!

Reîncepe războiul. 
Ne vedem în piaţă!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: