Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acuzat de atitudine xenofobă şi extremistă

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acuzat de atitudine xenofobă şi extremistă

Aurelian Badulescu FOTO Mediafax

Centrul de Monitorizare şi combatere a anti-semitismului (MCA România) îl acuză pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, de atitudine xenofobă şi extremistă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bădulescu i-a transmis lui Marco Maximilian Katz, directorul MCA România, într-un răspuns la îngrijorările exprimate de acesta privind eventuala amplasare a bustului mareşalului Ion Antonescu în Bucureşti, ”să se întoarcă de unde a venit” şi ”să mă lăsaţi să am eu grijă de morţii neamului meu”, arată g4media.ro
 
Redăm mai jos postarea pe Faceboook a MCA România
 
”Pe 23 Martie si pe data de 29 Martie, MCA Romania a emis doua comunicate cu privire la pozitia Consiliului General al Capitalei pe doua teme care privesc atat comunitatea evreiasca din Romania cat si societatea civila: amplasarea (in Bucuresti) Muzeului Holocaustului si a Evreilor din Romania si posibila reamplasare publica a unui bust a Maresalului Antonescu. 
 
Astazi, 03.04.2019 am primit, de la vice-Primarul Capitalei, Aurelian Badulescu, o reactie la cele doua comunicate adresate comunitatii internationale.
 
Reactia, care este postata mai jos, este adresata fondatorului MCA România, Marco M Katz, cetatean român, născut, educat şi rezident in România. Răspunsul vice-Primarului Capitalei denota superficialitate, aroganta, lipsa capacitatii de a intelege importanta (pentru Romania) subiectelor abordate în cele doua comunicate si sfideaza bunul simt. Din el emană naţionalism (nu patriotism) şi xenophobia, două elemente extremiste care nu au loc într-o instituţie publică. Solicităm o reacţie promptă a Primarului Capitalei faţa de situaţia creată de răspunsul vice-Primarului.”
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările