Vanghelie, la Antena 3: Coldea îl şantaja pe Maior cu dosarul fregatelor

Vanghelie, la Antena 3: Coldea îl şantaja pe Maior cu dosarul fregatelor

Florian Coldea FOTO Inquam Photos Ovidiu Micsik

Marian Vanghelie a declarat, într-o emisiune la Antena 3, că Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, l-are fi şantajat pe George Maior, fost director al SRI, actual ambasador al României la Washington. Coldea l-ar fi ameninţat pe Maior cu dezvăluirea de informaţii legat de dosarul achiziţionării de către România a unor fregate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aceşti oameni, cred că au fost o mână de oameni, domnul Maior, domnul Colea, doamna Kovesi, domnul Oprea, ei au creat acest mecanism şi într-o formă sau alta, s-au avut unii pe alţii la mână. Pentru că înţeleg că domnul Coldea îl ţinea pe domnul Maior şi îl şantaja cu dosarul fregatelor, înţeleg că domnul Maior semna şi erau lucrurile dirijate către dânsul fără nicio problemă, cele care nu erau de competenţa domnului Coldea. În prima fază se fereau, nu aveau încredere totală, până la urmă atâtea nelegiuri au reuşit să facă încât chiar au reuşit să facă şi echipă", a spus Vanghelie, referitor la „crearea binomului SRI-DNA.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările