Un bătrân de 93 de ani din Spania, păcălit de o româncă. Cum a reuşit să-i ia casa şi 200.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garda Cilivă din Spania Foto: La Razon
Garda Cilivă din Spania Foto: La Razon

200.000 de euro şi o casă a reuşit românca să-l determine pe bătrân să-i lase. Doar că poliţiştii au intrat pe fir şi acum o cercetează penal.

Poliţiştii spanioli au deschis o anchetă în care o româncă este acuzată de înşelăciune şi furt. Ea a reuşit să-l determine pe un bătrân de 93 de ani să-şi schimbe testamentul şi să-i lase o sumă mare de bani şi casa.

Femeia l-a convins să o facă beneficiara testamentului după ce i-a zis că a lăsat-o însărcinată, potrivit El Comercio, citat de Digi 24.

Cei doi s-au întâlnit într-un parc din Gijón, iar treptat românca a reuşit să-i câştige încrederea bătrânului. mai mult, aceasta a fost invitată de mai multe ori la el acasă. 

Cea care şi-a dat seama că bărbatul este victima unei înşelăciuni a fost o nepoată care a observat că din contul acestuia au fost retase sume importante de bani.

Românca a fost reţinută de agenţii Poliţiei Naţionale când era pe punctul de a retrage o sumă mare de bani din contul nonagenarului.

Odată câştigată încrederea bătrânului, femeia l-a determinat pe acesta să-şi schimbe testamentul şi să-i lase şi casa.


Potrivit sursei citate, românca este cercetată şi pentru furt, după ce familia a constatat că din casa bătrânului au dispărut mai multe bijuterii şi bani. Românca ar fi fost cercetată în trecut şi pentru alte fapte similare.

Citeşte şi:

A doua noapte de proteste violente în Spania, după arestarea unui rapper acuzat de adularea terorismului şi insultarea monarhiei VIDEO

Spania s-a îndatorat peste măsură. Cu cât a depăşit PIB de anul trecut



 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite