Un angajat al Ministerului Tineretului şi Sportului, acuzat de conflict de interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorii de Integritate îl acuză pe angajatul Ministerului de conflict de interese
Inspectorii de Integritate îl acuză pe angajatul Ministerului de conflict de interese

Un angajat al Ministerului Tineretului şi Sportului, Marius Valentin Dinu, este acuzat de conflict de interese de natură administrativă de către Agenţia Naţională de Integritate.

Marius Valentin Dinu s-ar fi aflat în conflict de interese după ce, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi soluţionat cereri privind eliberarea certificatelor de identitate sportivă ale Asociaţiilor „Clubul Sportiv Online” şi „Sportul Românesc Online” (asociaţii al căror reprezentant este Marius Dinu, iar părinţii acestuia sunt membrii asociaţi fondatori).

Astfel, Dinu ar fi întocmit şi semnat notele prin care se propune avizarea, autorizarea şi înregistrarea în registrul sportiv al celor două asociaţii şi a completat formularele certificatelor de identitate sportivă pentru Asociaţia „Clubul Sportiv Online” şi Asociaţia „Sportul Românesc Online”, pe care le-ar fi înaintat nivelului ierarhic superior. 

Ambele asociaţii l-au împuternicit pe Dinu să acţioneze în numele acestora, în derularea procedurii legale de dobândire a personalităţii juridice de către asociaţii, precum şi pentru reprezentarea acestora în raport cu alte entităţi şi persoane cu sau fără personalitate juridică din ţară şi străinătate.

Dinu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Acesta nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite