Trei cutremure s-au produs în România în ultimele ore

Trei cutremure s-au produs în România în ultimele ore

Trei cutremure s-au produs în România în mai puţin de 24 de ore FOTO Adevărul

Trei cutremure au avut loc în ultimele ore în România, în zonele seismice Vrancea şi Buzău. Cel mai mare seism a avut o intensitate de 3,3 grade pe scara Richter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cutremur de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineaţă, la ora 5.51, în zona Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 129 de kilometri. Cele mai apropiate oraşe au fost Focşani (40 de kilometri), Covasna (40 de kilometri), Mărăşeşti (43 de kilometri), Târgu Secuiesc (48 de kilometri), Adjud (51 de kilometri).

O altă mişcare a pământului cu magnitudinea de 3,2 grade a fost înregistrată tot în Vrancea, duminică la ora 19.56, la o adâncime de 109 kilometri. Cele mai apropiate oraşe au fost Focşani (34 de kilometri), Mărăşeşti (38 de kilometri), Covasna (46 de kilometri), Adjud (49 de kilometri) şi Râmnicu Sărat (50 de kilometri).

Tot duminică, dar în zona seismică Buzău, a fost înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la ora 22.59, la o adâncime de trei kilometri adâncime. Cele mai apropiate oraşe au fost Râmnicu Sărat (43 de kilometri), Buzău (45 de kilometri), Covasna (50 de kilometri), Vălenii de Munte (51 de kilometri) şi Mizil (54 de kilometri).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările