Tânăr român din Italia, accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook Dorin Ispas
FOTO: Facebook Dorin Ispas

Dorin Ispas a murit joi, după ce a fost lovit violent de o maşină, în apropiere de Milano, în timp ce mergea la serviciu cu bicicleta. Şoferul care l-a spulberat pe românul de 28 de ani a fugit de la faţa locului şi este căutat acum de Poliţie.

Cercetările desfăşurate de carabinieri pentru a-l găsi pe şoferul care l-a accidentat mortal pe tânărul român continuă. După ce i-au audiat pe martorii de la faţa locului, anchetatorii italieni au început să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere în zona în care a avut loc accidentul. Poliţiştii sunt în căutarea unui autoturism marca Alfa Romeo, de culoare gri-argintie, probabil modelul 159 sau 156, care, pe partea dreaptă, ar putea să aibă urme rezultate din impactul cu bicicleta românului, notează rotalianul.

Accidentul a avut loc, joi, în apropiere de Milano. Trupul bărbatului de 28 de ani a fost proiectat, în urma impactului puternic, peste gardul de protecţie de pe marginea drumului, fiind găsit la aproape 10 metri distanţă în afara şoselei. Dorin Ispas a fost găsit fără suflare în interiorul unui şantier de la marginea drumului, pe un morman de pământ. Ore-n şir, tânărul român a fost căutat de colegi şi de familie, alertaţi deoarece Dorin nu ajunsese la serviciu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite