Elena Băsescu şi soţul ei au ales numele fetiţei lor: Sofia Anais o va chema pe nepoata preşedintelui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţa Sofia Anais, alături de tatăl ei, Bogdan Ionescu, soţul Elenei Băsescu FOTO facebook.com/ElenaBasescuOficial
Micuţa Sofia Anais, alături de tatăl ei, Bogdan Ionescu, soţul Elenei Băsescu FOTO facebook.com/ElenaBasescuOficial

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a postat pe Facebook un mesaj în care mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în aceste zile în care a adus-o pe lume pe fetiţa sa. Totodată, mezina preşedintelui a anunţat şi numele fiicei sale: Sofia Anais, explicând cine a ales numele acesteia  şi care este semnificaţia lui.

„La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu“, a precizat fiica preşedintelui.

Aceasta a explicat faptul că „totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă“.

„Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente“, a concluzionat fiica preşedintelui în mesajul postat pe Fcaebook.

Mezina familiei, Elena, a adus pe lume sâmbătă noapte, în jurul orei 03.30, o fetiţă. Preşedintele a povestit luni la Adevărul Live, despre venirea pe lume a primei sale nepoate, despre momentul în care a luat-o pe cea mică în braţe, dar şi despre naşterea celor două fiice ale sale.

Băsescu: „M-a trezit soţia, am aflat dimineaţă la ora patru patru“

„Cea mică, de ieri, nepoţica, era proaspăt născută. Nu am mai ţinut copil atât de mic în braţe. Nu putea să nu-mi semene şi a fost impetuoasă, grăbită, ne-a surprins pe toţi. A vrut ea să vină pe lume pe 1 septembrie, exact la un an de la căsătoria lui Bogdan cu Elena. Nu am superstiţii, dar vine un copil şi consfinţeşte un an de la căsătorie“, a afirmat Traian băsescu, la Adevărul Live.

Şeful statului a recunoscut că a aflat despre naşterea primei sale nepoate în jurul orei patru, deşi Elena Băsescu se afla spital de la ora 20.00.

„Nu am ştiut că s-a dus la urgenţă seara la ora 20.00.  M-a trezit soţia, am aflat dimineaţă la ora patru. Când s-au născut fetele eram pe navă şi la ambele am primit telegrama noaptea. Şi la cea mare tot aşa, eram noaptea, pe undeva prin Atlantic“, a mai adăugat şeful statului.


Preşedintele Traian Băsescu, alături de nepoţica lui, Sofia Anais FOTO Facebook - Alături de Preşedintele Traian Băsescu

basescu nepoata sofia anais FOTO Facebook - Alături de Preşedintele Traian Băsescu


Micuţa Sofia Anais, alături de tatăl ei, Bogdan Ionescu, soţul Elenei Băsescu 
FOTO facebook.com/ElenaBasescuOficial
 

sofia anais ionescu-basescu FOTO Facebook Elena Băsescu
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite