Sindicatul Europol, după ce un interlop l-a ameninţat pe şeful Poliţiei Dâmboviţa: Dorinţa i-a fost îndeplinită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul le cere poliţiştilor ”să nu vină doi-trei” şi-I întreabă dacă au veste antiglonţ.  Foto: Arhivă
Bărbatul le cere poliţiştilor ”să nu vină doi-trei” şi-I întreabă dacă au veste antiglonţ.  Foto: Arhivă

Un interlop din Târgovişte s-a filmat în timp ce încarcă un pistol şi îl ameninţă pe şeful IPJ Dâmboviţa, Adrian Antofie. Bărbatul a postat filmuleţul pe Facebook, supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins conducând sub influenţa drogurilor. Sindicatul Europol a precizat că individul este anchetat acum pentru ultraj, dar şi pentru a se stabili de unde are armele din videoclip.

„Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc....vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie după mine”, spune bărbatul în înregistrare.

Poliţiştii nu au stat mult pe gânduri şi au intrat peste interlop.

 ”Dorinţa i-a fost îndeplinită! În după-amiază acestei zile colegii noştri din cadrul IPJ Dâmboviţa l-au reţinut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împuşca şi pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au "îndrăznit" să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influenţa substanţelor stupefiante. La acest moment sunt derulate cercetări pentru a stabili provenienţa armelor pe care le afişa, precum şi substanţa pe care acesta o inhala în momentul în care adresa poliţiştilor ameninţări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe reţeaua de socializare Facebook”, a transmis, luni seară, Sindicatul Europol.

Sindicaliştii anunţă că vor urmări cu interes derularea dosarului de ultraj. 

”Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunţa asupra infracţiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmaţiei a fost arestat pentru că a ameninţat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situaţia din judeţul Dâmboviţa unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a ameninţat că îi va omorâ pe poliţiştii care îi vor bate la uşă”, au mai transmis sindicaliştii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite