Sfatul unui tânăr după ce şi-a văzut toată familia infectată cu COVID: ,,Treceţi peste temerile false şi vaccinaţi-vă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
El a
povestit la Digi24 cum s-au infectat copiii şi soţia sa cu COVID-19.
El a povestit la Digi24 cum s-au infectat copiii şi soţia sa cu COVID-19.

Un tânăr din Ilfov s-a vaccinat împotriva COVID-19, dar familia sa nu a făcut încă vaccinul. Atât soţia, cât şi cei doi copii gemeni au trecut în ultimele două săptămâni prin infecţia cu SARS-CoV2.Bărbatul face, acum, un apel la români să se imunizeze.

Treceţi peste temerile false şi vaccinaţi-vă, este un proces simplu şi benefic. Haideţi să ne ajutăm reciproc”, este mesajul lui Bogdan Grădinaru. El a povestit la Digi24 cum s-au infectat copiii şi soţia sa cu COVID-19.

Ieri am ieşit din izolare, după 14 zile. Eu am fost singurul care nu s-a infectat cu SARS-CoV2, sunt vaccinat. Nu m-am protejat deloc, am spus că dacă e să trecem prin această neplăcere, să văd dacă anticorpii de la vaccin funcţionează. M-am testat cu test rapid odată la 3 zile, a ieşit negativ de fiecare dată”, a spus el.

Acesta este motivul pentru care încurajez vaccinarea, încurajez pe toată lumea să-şi facă vaccinul şi să nu le fie teamă de nu ştiu ce repercusiuni. La mine a funcţionat. Sistemul meu imunitar a făcut faţă cu brio la 3 pacienţi care au fost infectaţi cu COVID. Iar simptomele nu au fost uşoare, au fost medii spre grele”, a spus el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite