România, un portret de ziua ei: „E ca o femeie frumoasă îmbrăcată în zdrenţe“ REPORTAJ VIDEO

România, un portret de ziua ei: „E ca o femeie frumoasă îmbrăcată în zdrenţe“ REPORTAJ VIDEO

Câţiva români ne-au spus cum arată ţara lor la 102 ani şi i-au transmis un mesaj de ziua ei FOTO captura video

La aniversarea celor 102 ani, România nu a mai fost sărbătorită ca în anii trecuţi din motive independente de ea. Cu toate acestea, pentru a-i mai alina singurătatea, îi oferim un portret realizat de „copiii ei“, aşa cum se reflectă în ochii lor, cu bune şi cu rele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, am avut parte de un 1 decembrie mai trist şi mai lipsit de culoare. Parada de Ziua Naţională a României s-a desfăşurat fără oamenii ei, nu s-a mai dansat Hora Unirii, iar pe străzi n-au mai fluturat steguleţele tricolore. A fost mai mult un an îndoliat. Însă chiar şi fără celebrările obişnuite, românii iubitori de ţară i-au fost alături cu gânduri bune.

De ziua ei, Adevărul a încercat să adune câteva din aceste gânduri, conturându-i un portret realist. Românii au răspuns la întrebarea „Dacă România ar fi o persoană, cum aţi descrie-o?“, ne-au spus ce apreciază cel mai mult la ea, când s-au simţit mândri de ea, dar şi când i-a dezamăgit. Ce a ieşit vedeţi în reportajul video de mai jos.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările