Poliţiştii bucureşteni fac verificări pe mai multe şantiere din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Poliţiştii din Bucureşti fac verificări, miercuri, pe mai multe şantiere din Capitală, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Oamenii legii vor să vadă în ce măsură se respectă legislaţia în vigoare în domeniul construcţiilor.

Concret, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Capitalei, împreună cu poliţişti din cadrul Birourilor Ordine Publică de la nivelul sectoarelor 1 - 6, efectuează mai multe controale pe raza municipiului Bucureşti, pe linia verificării respectării legislaţiei în vigoare în domeniul construcţiilor, conform Agerpres.

La acţiune participă şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, care acţionează conform competenţelor ce le revin.

În urma unei acţiuni similare din 3 octombrie, desfăşurată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu instituţiile participante, au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 488.000 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite