Peste jumătate de tonă de materiale pirotehnice, găsite de poliţiştii din Bucureşti în maşina unui bărbat

Peste jumătate de tonă de materiale pirotehnice, găsite de poliţiştii din Bucureşti în maşina unui bărbat

FOTO: Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti

Aproximativ 600 de kilograme de materiale pirotehnice au fost descoperite vineri de poliţiştii bucureşteni în autoturismul unui bărbat în vârstă de 31 de ani, transmite Poliţia Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În data de 3 decembrie 2021, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe o stradă din sectorul 2, un bărbat de 31 de ani, care deţinea în autoturism aproximativ 600 de kg  de materiale pirotehnice, din categorii destinate pentru a fi folosite doar de pirotehnişti.” se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
 
Articolele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti iar cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operare cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările