Articol publicitar

Peste 2000 de persoane au făcut mişcare la „Cea mai mare oră de sport” din Bucureşti

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
oradesport

În Bucureşti, la prima dintre cele trei sesiuni ale “Celei mai mari ore de sport” programate pentru această vară, au participat peste 2000 de persone, din 9 oraşe, care au făcut mişcare timp de 11 ore în 4 zone de sport.

Pe scena evenimentului din Bucuresti au urcat 21 instructori din 5 orase, dar si din Argentina, care au sustinut clase de Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS,  Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler, Nordic Walking. 200 de persoane au participat la sesiunile de TRX, 300 au jucat fotbal, 50 de curajosi au facut antrenament de tip Boot Camp, iar aproximativ 200 au testat carturile cu pedale.

oradesport1

Aproximativ 300 de persoane si-au facut un set de teste medicale de baza in cadrul zonei special amenajate, iar rezultatele au permis identificarea a cel puţin 15 cazuri de suspiciune de diabet sau hipertensiune, care pot acum face investigaţii suplimentare şi primi tratamentul adecvat.
Alte doua zile sunt dedicate celei de-a patra ediţii a evenimentului, organizat de Dolce Sport împreună cu SmartAtletic şi GetFit, la Brasov, pe 19 iulie, impreuna cu un cros caritabil pentru copiii bolnavi de cancer prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani, respectiv 9 august, la Mamaia.  
Evenimentul face parte din campania pro-sănătate “Mişcarea face bine” demarată de Dolce Sport în 2011. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.miscareafacebine.ro

oradesport2
image
oradesport4
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite