Panică în zona cluburilor. Poliţiştii de pe litoral vor avea aparate pentru depistarea consumului de droguri

Panică în zona cluburilor. Poliţiştii de pe litoral vor avea aparate pentru depistarea consumului de droguri

Începând din această vară, poliţiştii de pe litoral vor avea aparate pentru depistarea consumului de droguri, a declarat, vineri, ministrul de Interne Carmen Dan. arătându-se îngrijorată de creşterea consumului şi traficului de stupefiante. Ea a susţinut că traficul de droguri că este "un motiv de îngrijorare".

Carmen Dan a declarat, la Constanţa, unde a avut o întâlnire cu şefii structurilor MAI cu responsabilităţi în gestionarea planului de siguranţă şi ordine publică în sezonul estival 2019, că a urmărit, în principal, organizarea privind combaterea traficului şi consumului de stupefiante.
 
Ea a spus că poliţiştii vor fi dotaţi cu aparate pentru depistarea consumatorilor de droguri, similare etilotestelor, folosite pentru depistarea consumatorilor de alcool, arată hotnews.ro. Ministrul de Interne a mai spus că a cerut multă atenţie în zona staţiunilor de pe litoral şi în special în zona cluburilor, "mai ales că urmează o perioadă aglomerată”. "Sunt zonele vulnerabile care, vă asigur, sunt cunoscute de structurile ministerului".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: