Bistriţa se umflă

Bistriţa se umflă

Încălzirea bruscă a vremii, prognozată după data de 20 martie, ar putea provoca inundaţii în zona râului Bistriţa, a declarat, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gavril

Urmarea propagandei interesate făcute de televiziunile care sunt de ambele părţi ale unor condamnaţi penali pentru înşelăciuni şi evaziuni fiscale (le doresc tot binele, dar şi vreo două excepţii care mai există au procese din care pot fi condamnate pe viitor) este că oameni nevinovaţi de ambele părţi, jandarmi şi protestatari, se trezesc faţă în faţă într-un război care nu e al lor.

acum 25 zile · comentarii (10)

Lucian Davidescu: „Şi vânduţi la ruşi, şi cu banii luaţi! Asta spunea varianta de lege offshore pentru care lobby-ul abia acum intră în etapa disperată, fără mănuşi. Pentru 10 mld. €, cam orice e permis! Afacerea depăşeşte TOP 10 cazuri de corupţie din România împreună. Într-o ţară pasionată de marea corupţie şi de înalta trădare, iată o listă de întrebări care - vorba poetului - în loc să producă răspunsuri stârnesc şi mai multe întrebări.“

acum 3 zile · comentarii (31)

Stimate domnule ministru Toader, întrucît revocarea doamnei procuror şef Laura Codruţa Kovesi a creat o criză de încredere fără precedent în justiţia noastră în ultimii zece ani, iar CCR a conferit ministrului Justiţiei un rol crescut în numirea şi revocarea unui procuror şef, îmi permit să vă semnalez îngrijorările cititorilor „României curate“ şi recomandările noastre aferente.

acum 5 zile · comentarii (0)

Parcurgem zile în care modelul în care credem cel mai mult (şi cei mai mulţi dintre noi) este constant pus la îndoială, este testat şi supus presiunilor. Fie că vorbim de summitul NATO, de disputele interne privind echilibrul instituţiilor sau de încrederea generală în sistemul din care facem parte. Soluţia cea mai matură pentru fiecare dintre noi vine din încredere.

acum 5 zile · comentarii (2)

Scrisoarea de mai jos a fost trimisă la Casa Albă Preşedintelui Donald Trump, pe 9 iulie 2018, de către membrii Forumului Ministerial Aspen. Ca fost Ministru de Externe al României, mă număr printre semnatarii scrisorii, al cărei scop e să sublinieze importanţa menţinerii unei relaţii transatlantice puternice, la câteva zile de un crucial Summit NATO la Bruxelles.

acum 6 zile · comentarii (8)

Era „guvernelor Dragnea“, aceste consumabile în folosul unui singur om, ar trebui să se sfârşească miercuri în Parlament. Experimentul premierilor teleghidaţi din Kiseleff a eşuat şi orice continuare pe aceeaşi linie a şefilor de guvern docili, fără personalitate şi incompetenţi este toxică pentru ţară.

acum 20 zile · comentarii (26)

Am citit zilele trecute un eseu cu caracter istoric, cu totul remarcabil. Se cheamă „România în 100 de ani- Bilanţul unui veac de istorie”, e scris de austriacul Oliver Jens Schmitt, un profesor relativ tânăr- e născut în anul 1973- care predă istoria sud-est europeană la Universitatea din Viena şi care e evident că dovedeşte o preocupare evidentă pentru românia.

acum 29 zile · comentarii (28)

Vă mai amintiţi de tovarăşul Sassu? Nu, nu de acel tovarăs Sassu foarte simpatic, jucat de de inegalabilul Toma Caragiu într-o fabuloasă schiţă teveristică, preocupat la culme de viitorul şi de situaţia matrimonială a tovarăşei Rozalia şi a tovarăşului Măcinoiu, interpretaţi absolut remarcabil de Marin Moraru şi de Valy Voiculescu-Pepino.

luna trecuta · comentarii (6)
Postari Recente