O maşină suspectă parcată în faţa sediului PLDM din Chişinău a fost evacuată de forţele de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism suspect parcat în faţa sediului Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a fost evacuat, duminică, după ce s-a stabilit că numerele de înmatriculare ale acesteia aparţineau altei maşini, relatează Mediafax, citând PRO TV Chişinău.

Autoturismul Audi de culoare albastră, parcat în faţa sediului PLDM, dar şi al Partidului Liberal (PL) din Chişinău a generat suspiciunea ofiţerilor de la serviciul de protecţie SPP, în timp ce premierul moldovean Vlad Filat urma să ajungă la sediul formaţiunii.

După ce au verificat numerele de înmatriculare ale maşinii, s-a stabilit că acestea aparţineau de fapt unui autovehicul marca Subaru.

Pentru a preveni orice incident, automobilul a fost evacuat din zonă. Deocamdată nu se ştie cui aparţine maşina şi de ce era parcată în această zonă.

Măsura de precauţie a membrilor pazei lui Vlad Filat se justifică şi printr-un incident bizar care a avut loc în 7 iunie, la două zile după primul tur de scrutin al alegerilor locale, când Igor Ţurcan, şeful Federaţiei de Tenis din Moldova, a decedat în urma exploziei unei maşini parcate de câteva zile în faţa Ambasadei Chinei, în centrul Chişinăului. Maşina care a sărit în aer era o Lada înmatriculată în Rusia.

Duminică s-a desfăşurat cel de-al doilea tur al scrutinului pentru desemnarea primarilor, în 512 localităţi din Republica Moldova, inclusiv la Chişinău, unde s-au înfruntat actualul primar liberal Dorin Chirtoacă şi comunistul Igor Dodon.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite