O judecătoare, învinuită în dosarul interceptărilor ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Alba Iulia şi la Iaşi au avut loc ieri audieri în cazul interceptărilor telefonice ilegale. Peste 40 de persoane au fost duse de procurorii DIICOT în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Inculpaţii sunt acuzaţi de achiziţionarea şi folosirea unui soft cu ajutorul căruia au realizat interceptări neautorizate ale convorbirilor telefonice.

Procurorii DIICOT au constatat că cei implicaţi în interceptări au vizat reporteri ai unor televiziuni locale, soţii, concubine, între persoanele care au realizat înregistrări figurând şi angajaţi ai unei firme de detectivi particulari. Judecătoarea Mihaela Pârvu de la Tribunalul Bucureşti a fost pusă şi ea sub acuzare în acest dosar.


Îşi susţine soţia după ce i-a ascultat telefonul

Gheorghe Şandor (40 de ani), director administrativ la o firmă din Bucureşti, a aflat miercuri dimineaţă că este victima propriei soţii, Anda Truşcă (40 de ani), cea alături de care şi-a petrecut zece ani.

Femeia, suspectată că i-a spionat telefonul cu ajutorul softului ilegal, achiziţionat de la un magazin virtual din Iaşi, a fost audiată de procurori.
„Gelozia este o boală grea. Sunt dispus s-o iert. Altfel, n-aş fi venit după ea la Iaşi. Mi-a mărturisit că a cumpărat softul de pe internet după care l-a instalat pe telefonul meu", a explicat Şandor. 

Mai citiţi şi:

Iaşi: Administratorul firmei care vindea softuri pentru interceptările telefonice ilegale a fost arestat (VIDEO)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite