Noi detalii în cazul cadavrului găsit în moloz în Ilfov: cum l-au prins poliţiştii pe principalul suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei femei a fost găsit înfăşurat într-o pătură legată cu bandă adezivă, aruncat într-o grămadă de moloz. Descoperirea a fost făcută sâmbătă, pe un teren viran din Ilfov, unde doi muncitori descărcau molozul dintr-o maşină. Principalul suspoect este reţinut şi va fi dus duminică în faţa judecătorilor pentru mandat de arestare.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma suspectului după ce au aflat adresa de la care muncitorii care au dat alarma au transportat molozul, potrivit ştirileprotv.ro.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, în timp ce transporta cadavrul femeii, care este chiar sora sa vitregă, în vârstă de 38 de ani.

Criminalul locuia cu femeia pe care ar fi ucis-o prin sufocare, într-un apartament de la etajul zece al blocului de unde cei doi muncitori au transportat moloz pe un teren viran din zona Măgurele, în Ilfov.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa judecătorilor cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite