Mihai Chiţac e în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul general Mihai Chiţac, condamnat la 15 ani de închisoare pentru reprimarea Revoluţiei de la Timişoara, este în comă într-un spital din Capitală, anunţă Antena 3.

ORA 13.36 Mihai Chiţac este internat, de duminică, la Spitalul Militar Central din Capitală. Starea lui este gravă din cauza celor şase tumori de dimensiuni foarte mari descoperite. Fostul general urmează un tratament medicamentos pluridisciplinar, având în vedere atât afecţiunile cardiace grave identificate de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cât şi tumorile descoperite de curând.

Chiţac se află în stare gravă, după ce medicii i-au extirpat duminică o tumoră cerebrală canceroasă.

Avocata fostului general, Alice Drăghici, susţine că medicii au dat prognostic letal, potrivit Antena 3.

Cadrele medicale îl tratează pentru afecţiunile cardiace deja cunoscute, dar şi pentru mai multe tumori cerebrale descoperite în urmă cu două săptămâni, când Mihai Chiţac a fost internat sub pază la Spitalul Elias din Capitală, pentru că avea dureri mari de cap, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

Medicii au descoperit atunci mai multe tumori cerebrale de dimensiuni mari. Tot atunci i-a fost descoperită şi o tumoră în zona gâtului, care se dovedise în urma analizelor că era benignă.

Sursele medicale au spus că, în prezent, pacientul este în comă.

Fostul general urmează un tratament medicamentos pluridisciplinar, având în vedere atât afecţiunile cardiace grave identificate de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cât şi tumorile descoperite de curând.

Chiţac a fost eliberat de şase ori din închisoare, pe motive medicale, de când a fost încarcerat în 2008.

Cea mai recentă eliberare a fost la 5 mai 2010, pentru o operaţie la inimă dar intervenţia a fost amânată din cauza stării grave a fostului general.

Mărturisirile unui fost deţinut politic: „Mă băteau cu furtunul de cauciuc până leşinam”

Exclusiv/ Drama unui fost deţinut politic: "A fost ca la Auschwitz, doar că nu ne-au gazat"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite