FOTO VIDEO Grav accident în Capitală. Nouă răniţi, şapte duşi la spital, după ce un microbuz a intrat într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident a avut loc pe Şoseaua Antiaeriana din Capitală. În dreptul numărului 79, în jurul orei 16, 30, şoferul de 45 de ani al unui   microbuz de călători a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp, 9 persoane fiind rănite. În final, după evaluare, Şapte dintre victime (4 adulţi si 3 copii) au fost lovite destul de serios şi vor fi  transportate la spital.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Antiaeriană nr. 79, unde un microbuz de transport persoane în care se aflau nouă oameni a intrat într-un copac. În accident nu a fost implicat un alt autovehicul, a precizat Brigada Rutieră a Capitalei. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, în accident au fost implicate nouă persoane, iar şapte dintre acestea - patru adulţi şi trei copii - au solicitat să fie transportate la spital. La faţa locului intervin mai multe ambulanţe. Toate persoanele sunt conştiente şi cooperante, a mai precizat ISU.

Doi dintre adulţi vor fi duşi la Spitalul Universitar, iar ceilalţi doi la Floreasca, în timp ce copiii vor fi duşi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

De asemenea, Brigara Rutieră a precizat că accidentul a avut loc în jurul orei 16:30, după ce şoferului microbuzului, un bărbat de 45 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Antiaeriană, dinspre Şoseaua Alexandriei către Drumul Sării, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac. Şoferul  microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultat fiind 0.

Traficul rutier în zonă este afectat în mică măsură, fiind făcută cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor accidentului. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Accident Şoseaua Antiaeriană

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite