FOTO Prima poză cu piromanul care a incendiat maşini în Bucureşti. Oamenii legii sunt pe urmele lui

FOTO Prima poză cu piromanul care a incendiat maşini în Bucureşti. Oamenii legii sunt pe urmele lui

Bărbatul încă este căutat de poliţişti FOTO Arhivă

Poliţiştii au publicat prima fotografie cu piromanul care a incendiat sâmbătă seară opt maşini în Bucureşti. Fotografia acestuia este, de fapt, o captură făcută de pe camerele de supraveghere din apropiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.
 
Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.
 
În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.
 
Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.
 
Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa.
 
Ca urmare a cercetării efectuate la faţa locului au fost identificate o serie de indicii care conduc catre ipoteza unui incendiu provocat la toate cele trei incendiile. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: