Familia Patriciu confirmă că Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Patriciu va fi înmormântat în Capitală FOTO Adevărul
Dinu Patriciu va fi înmormântat în Capitală FOTO Adevărul

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti. Confirmarea a venit chiar de la familia acestuia, care a precizat că ora şi data vor fi făcute publice în perioada următoare.

„Îi informăm pe toţi cei care i-au fost apropiaţi că funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în Bucureşti la o dată şi într-un loc care vor fi comunicate de îndată ce formalităţile vizând aducerea trupului său neîsufleţit din Marea Britanie în România se vor finaliza”, se spune în comunicatul familiei Patriciu, citat de Mediafax.

Familia Patriciu îşi exprimă, din nou, dorinţa ca despărţirea de omul de afaceri să aibă loc „în condiţii de maximă sobrietate şi decenţă”.

„În acelaşi timp, îi rugăm pe reprezentanţii presei, a căror nevoie de a fi informaţi o înţelegem şi o respectăm, să dea dovadă de decenţă şi să se abţină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obţinerii diferitelor detalii. Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice şi nici prin solicitări făcute la domiciliu”, spune familia Patriciu.

Totodată, familia Patriciu mulţumeşte tuturor celor care, până în prezent, şi-au manifestat durerea faţă de decesul omului de afaceri, compasiunea faţă de rudele acestuia, precum şi interesul de a participa la ceremonia funerară.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani

 Ziaristul Sorin Roşca Stănescu, finul şi prietenul apropiat al lui Dinu Patriciu, a declarat pentru „Adevărul“ că magnatul va fi înmormântat la Bucureşti: „Nu ştiu la ce dată va fi înmormântarea şi nimeni nu are această informaţie în acest moment, pentru că nu se ştie cât vor dura formalităţile de aducere în ţară. Singura informaţie certă este că Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti“.

Conform Mediafax, omul de afaceri va fi înhumat la Cimitirul Bellu, unde familia Patriciu are o capelă. Apropiaţii defunctului şi-au exprimat dorinţa ca înmormântarea să se desfăşoare într-un cadru restrâns.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra. "Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecţii pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimele zile", potrivit unui comunicatul al familiei Patriciu.

Pe aceeaşi temă:

Dinu Patriciu a murit. Cine a fost omul de afaceri şi cum a intrat în politică

Dinu Patriciu a murit astăzi, la Londra, la vârsta de 64 de ani. Pe numele complet Dan Costache Patriciu, mogulul a fost un om de afaceri şi politician român, devenit miliardar de pe urma afacerilor din domeniul petrolier.

De ce facem cancer de ficat, boala care l-a învins pe Dinu Patriciu

Dinu Patriciu suferea de ani buni de cancer hepatic. Afecţiunea este a treia cauză de deces prin cancer în lume şi afectează mai des bărbaţii decât femeile.

Dinu Patriciu a murit. Reacţiile politicienilor. Gorghiu: A rostiti răspicat cuvântul liberalism când altora le era frică să-l pronunţe

Dinu Patriciu a murit, astăzi, la vârsta de 64 de ani, internat fiind la un spital din Londra din cauza complicaţiilor cauzat de cancerul de care suferea. Adevarul.ro vă prezintă principalele reacţii ale politicienilor care l-au cunoscut şi au lucrat alături de Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu a murit. Cum a eşuat Patriciu în afacerea lui de suflet. „Mulţi l-au căpuşat de l-au rupt. Mulţi l-au furat, chiar dintre cei angajaţi de el, personal“

Dinu Patriciu a murit în această dimineaţă la Londra. El lasă în urmă o istorie zbuciumată, presărată cu ascensiuni fulminante şi eşecuri răsunătoare. Într-o perioadă în care averea şi popularitatea sa ajunseseră la apogeu, orgoliul lui Dinu Patriciu a fost zgândărit de o idee măreaţă: construirea unui trust de presă care să devină cel mai puternic din România.

Dosarul „Rompetrol” ar putea ajunge din nou la Curtea de Apel după ce avocaţii au cerut declinarea de la Curtea Supremă

Dosarul „Rompetrol” ar putea ajunge din nou la Curtea de Apel Bucureşti, în apel, după ce avocaţii celor din dosar au arătat că, deşi Sorin Roşca Stănescu este senator, şi potrivit legii cazul ar trebui judecat la Curtea Supremă, se încalcă alte normative judiciare ce ar determina judecarea la Curte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite