Falsul medic italian care făcea operaţii estetice deşi are doar opt clase a contestat din nou arestul preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Falsul medic italian Matteo Politti contestă din nou măsura arestului preventiv, pe motiv că „nu ar reprezenta un pericol pentru paciente”. Esta a doua încercare a impostorului italian, care făcea proceduri estetice în clinici private deşi are doar opt clase, de a ieşi din închisoare.

Pe 7 februarie, Judecătoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a lui Matteo Politi, italianul care pretindea a fi medic de chirurgie plastică.

Italianul, în vârstă de 38 de ani, a fost depistat de poliţişti, la începutul lunii februarie, în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară pe la Punctul de Frontieră Curtici. El călătorea cu un tren InterRegio, pe relaţia Bucureşti - Budapesta.

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

După dezvăluirile din presă, DSPMB a anunţat că a demarat o anchetă internă şi a sesizat Comisia de disciplină pentru analizarea modului în care un funcţionar public din cadrul Biroului de Informatică şi Biostatistică Medicală i-a atribuit italianului codul de parafă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite