Emil Boc va participa la sesiunea extraordinară convocată ca urmare a manifestațiilor din stradă

Emil Boc va participa la sesiunea extraordinară convocată ca urmare a manifestațiilor din stradă

Premierul Emil Boc

Premierul Emil Boc va participa la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, din cadrul sesiunii extraordinare convocată pentru dezbaterea situaţiei politice, economice şi sociale din România şi programată luni pentru ora 13.00, informează Guvernul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parlamentul se reuneşte, luni, într-o sesiune extraordinară convocată ca urmare a manifestaţiilor din stradă din ultimele zece zile şi de la care se aşteaptă un mesaj al clasei politice care să detensioneze situaţia politică şi socială.

Reuniunea va începe la ora 13.00, cu un discurs al premierului Emil Boc, urmat de intervenţii ale parlamentarilor din toate grupurile politice. Nu este prevăzută o oră la care să se încheie această dezbatere şi nici să fie luată vreo decizie.

Românii ies astăzi în stradă pentru a zecea zi consecutivă pentru a-și striga nemulțumirile ce vizează guvernarea, președinția și clasa politică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările