Două persoane rănite într-o explozie produsă de o acumulare de gaze, într-un bloc din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă. Explozie acumulare gaze într-un bloc
Foto arhivă. Explozie acumulare gaze într-un bloc

Primele informaţii arată că explozia s-a produs din cauza unor scurgeri de gaze.

UPDATE: Ultimul etaj a fost "compromis" în urma deflagraţiei, fiind afectate şi alte etaje ale clădirii, a declarat Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au evacuat cinci persoane din clădirea afectată, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale şi fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Urgenţă.

Sursa citată a mai spus că, la ora actuală, la faţa locului se află şi o echipă a a EON, care urmează să stabilească împrejurările şi cauzele care au determinat producerea exploziei.

"Aşteptăm, de asemenea, ca reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Construcţii să constate în ce măsură este afectată clădirea în care s-a produs explozia. Pe fiecare etaj există câte patru apartamente. Încă nu avem numărul total al celor care stau în acest imobil", a spus Anca Balint.

Primăria Reşita ca asigura cazarea persoanelor evacuate.

Din primele informaţii de la faţa locului a reieşit că deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze, pereţii garsonierei unde a avut loc explozia fiind complet distruşi, iar multe din geamurile altor apartamente fiind sparte de suflul deflagraţiei.

UPDATE: Anca Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de patru etaje, din cartierul Reng, din Reşiţa, transmite corespondentul Mediafax.

Două persoane au fost grav rănite, în explozia ce-a avut loc azi, la prânz, şi transportate la spital.

Niciun locatar nu se mai află în clădire, în acest moment.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite