Dosarul Caracal. Rudele Luizei Melencu cred că Dincă ar fi putut da la câini segmente din trupurile fetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama şi bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal şi despre care se prespune că ar fi victima lui Gheorghe Dincă, au transmis anchetatorilor un mesaj prin care cer extinderea cercetărilor sub două aspecte.

În primul rând se solicită ridicarea şi analizarea tuturor imaginilor înregistrate de sistemele video publice sau private din oraş. Totul pentru a se analiza cum trebuie traseul urmat de Gheorghe Dincă şi de eventualii complici ai săi. 

În acelaşi timp cei doi mai solicită şi analizarea excrementelor animalelor din curtea lui Dincă, deoarece există riscul ca cele două fete să fi fost mâncate de câini. 

Reamintim că, legiştii din Capitală au ajuns la concluzia de oasele ridicate, din Caracal,  din locuinţa lui Gheorghe Dincă, aparţin unei fete cu vârsta între 12 şi 17 ani, au declarat surse apropiate anchetei pentru Digi24. Legiştii lucrează acum pentru finalizarea testelor ADN.

Fostul director al Insitutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici Bucureşti, Vladimir Beliş, a confirmat că analiza antropologică a arătat că oasele aparţin unei tinere cu vârsta în acest interval. Expertul a precizat că testele ADN care vor arăta cu precizie despre ce persoană este vorba ies la începutul săptămânii viitoare.

Te-ar putea interesa şi:

DIICOT: Au fost găsite noi fragmente osoase şi probe biologice în casa lui Gheorghe Dincă

Declaraţia în premieră a fiicei lui Gheorghe Dincă: „Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut. Ne dezicem. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite