Doi bărbaţi, arestaţi după ce au tâlhărit şi ucis un bătrân de 78 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost arestaţi vineri pentru 30 de zile, după ce în urmă cu cinci ani au tâlhărit un bătrân în vârstă de 78 de ani din Găeşti-Dâmboviţa. Bătrânul a murit în spital din cauza rănilor provocate de cei doi, informează Parchetului instanţei supreme.

Potrivit Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Valeriu-Mugurel Ştirbu şi Gheorghe-Ciprian Iordache au intrat în locuinţa victimei în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2009, scrie Mediafax.

Cei doi l-au agresat în mod repetat pe bătrânul în vârstă de 78 de ani, provocându-i, astfel, multiple leziuni la nivelul feţei şi capului. În urma leziunilor suferite, bătrânul a fost transportat la spital unde, în 17 iunie 2009, a decedat.

Cei doi inculpaţi au furat o sumă mare de bani aparţinând victimei, provenită din lichidarea unui cont bancar.

Raportul medico-legal de necropsie întocmit arată că moartea bătrânului a fost violentă "şi s-a datorat insuficienţei organice multiple, consecinţa unui traumatism cu fractură de piramidă nazală, fracturi cominutive de maxilar, hemoragie meningeală, contuzie cerebrală şi toracică cu fracturi costale hemitorace bilateral", potrivit unui comunicat PICCJ.


Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, eliberat. Acesta va fi arestat la domiciliu

Comisia juridică trebuie să prezinte până luni raport în cazul deputatului Florin Popescu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite