DLAF a sesizat DNA cu privire la un proiect de fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna FOTO Arhivă
Dan Barna FOTO Arhivă

Departamentul de Luptă Antifraudă anunţă, într-un răspuns pentru Mediafax şi Aleph News, că inspectorii au sesizat Secţia a II-a a DNA cu privire la un proiect ce are ca beneficiar o companie ce i-a aparţinut fostului vicepremier USR PLUS Dan Barna. Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu spune că este evident „o coincidenţă stranie că apare brusc” această trimitere.

DLAF spune că după verificările sale „au rezultat indicii privind posibila săvârşire a unor fapte de natură penală, scrie Mediafax. 

„În urma verificărilor efectuate în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 - cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL, au rezultat indicii privind posibila săvârşire a unor fapte de natură penală, motiv pentru care Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a procedat la întocmirea actelor de sesizare, arată sursa citată. 

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a declarat la Digi 24, ulterior apariţiei informaţiilor, că „este evident că este o coincidenţă stranie că apare brusc această trimitere”. 

Întreaga documentaţie a fost transmisă Direcţiei Naţionale Anticorupţie (Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie)”, anunţă DLAF în răspunsul pentru Mediafax şi Aleph News.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite