Directorul Direcţiei Silvice Cluj, acuzat de luare de mită, a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul Direcţiei Silvice Cluj, trimis în judecată pentru luare de mită       FOTO Adevărul
Directorul Direcţiei Silvice Cluj, trimis în judecată pentru luare de mită       FOTO Adevărul

Directorul Direcţiei Silvice Cluj, Traian Mariş, arestat în aprilie pentru luare de mită, fiind acuzat că solicita bani de la pădurari pentru a le asigura păstrarea locurilor de muncă şi pentru a le aviza favorabil controalele dispuse în cantoane, a fost trimis în judecată. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Cluj.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de DNA, alături de Traian Mariş, director al Direcţiei Silvice Cluj, aflat în stare de arest preventiv, a fost trimis în judecată şi Valentin Mariş, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Cluj, acuzat de dare de mită.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori,„Mariş Traian, în calitate de director al Direcţiei Silvice Cluj, a primit, în 15 aprilie, de la Valentin Mariş suma de 10.000 lei, provenită de la acesta şi de la alţi doi pădurari (denunţători în cauză), pentru ca, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, să îi asigure lui Valentin Mariş păstrarea locului de muncă şi să avizeze favorabil controalele făcute bianual la cantonul acestuia, precum şi pentru a nu dispune sancţionarea celorlalţi pădurari pentru presupuse nereguli în activitatea lor“.

Directorul Direcţiei Silvice Cluj, Traian Mariş, a fost arestat în 18 aprilie, pentru luare de mită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite