Dezbateri Adevărul. Alina Dumitru, medaliată cu argint la Jocurile olimpice, „răsplătită” cu insulte pe motive politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunitatea Adevărul online a reacţionat dur pe site-urile de socializare pentru că i s-a răpit bucuria lucrului cu adevărat important, medalia Alinei Dumitru. De ce să fie sportiva jignită pentru că nu a mers la referendum, la fel ca ceilalţi 53,77% dintre cetăţenii cu drept de vot? Comunitatea facebook răspunde.

Jurnaliştii trustului Intact, Mircea Badea şi Victor Ciutacu, au postat pe Twitter comentarii dure referitoare la faptul că sportiva a ales să nu îşi exercite dreptul la vot, în Londra. "Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă", a comentat Victor Ciutacu. Mai mult, el aproba un alt utilizator al reţelei de socializare care scria, fără nicio altă epxlicaţie: "Vaca e o vacă pentru că aşa s-a născut".

Campioana olimpică Alina Dumitru nu se aştepta la o asemenea reacţie din partea jurnaliştilor. "Nu văd ce treabă are politica cu sportul. Mircea Badea este un om despre care se ştie că îi place sportul, mă gândeam că poate înţelege prin ce trece un sportiv. El ar fi trebuit să vorbească frumos despre noi, sportivii, care facem faimă României, ţara în care s-a născut şi în care trăieşte. Nu cred că vreodată în cariera mea am făcut de râs această ţară şi pe noi, românii. Din contră! Am realizat ceva pentru România şi nu meritam asemenea cuvinte! Ceea ce a făcut Mircea Badea la adresa mea este urât! Foarte urât! Nu mă aşteptam la aşa ceva, dar dacă el crede că iese în evidenţă cu asemenea lucruri, e treaba lui", a declarat ea.

Mult mai categoricau apărat-o însă admiratorii ei, care o asigură de toată stima pentru munca tăcută din spatele acestei medalii. „Când Badea va face performanţă de talie mondială,atunci sa vorbească înaintea unei adevarate personalităţi”, este de părere un membru al comunităţii facebook.

„Cei doi sunt o ruşine pentru breasla jurnaliştilor”, scrie un alt utilizator al reţelei de socializare. Oamenii o apără pe sportiva care i-a făcut să se simtă mândri. „Alina Dumitru şi-a reprezentat ţara cu cinste în competitii internaţionale, la cel mai înalt nivel, din această cauză ar trebui să îi mulţumim şi să o respectăm! Mulţumesc, Alina Dumitru, că mi-ai dat şansa să trăiesc emoţiile victoriei!!! ... Şi nu o dată, de 8 ori campioană europeană, campioană şi vicecampioană olimpica! Respect!!”, este părerea unei admiratoare a sportivei.

Şi acestea sunt doar câteva reacţii, din multe altele, chiar mai tranşante. Voi ce părere aveţi despre situaţia care umbreşte medalia sportivei noastre?

Oamenii sunt şocaţi de comentariile al adresa Alinei Dumitru. Vă aşteptăm în comunitatea noastră, pe facebook, pentru a vă spune părerea în cazul sportivei umilite în comentarii online, dar şi pentru a interacţiona cu cititorii noştri în reţeaua de socialaizare.

Citeşte şi:

ÎN CE ŢARĂ TRĂIM? Prima medaliată a României de la JO, Alina Dumitru, jignită dur de Mircea Badea şi de Victor Ciutacu

Dumitru: "Ceea ce au făcut Badea şi Ciutacu la adresa mea este urât!"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite