Deputatul PSD Laurenţiu Viorel Gîdei susţine că a fost discriminat de o bancă din Galaţi, tocmai pentru că este parlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Viorel Gîdei FOTO Facebook
Laurenţiu Viorel Gîdei FOTO Facebook

Deputatul PSD Laurenţiu Viorel Gîdei acuză că la o filială de bancă din Galaţi i s-a spus că este nevoie de verificări suplimentare în cazul său, pentru că este parlamentar.

Gîdei spune că nici după cinci zile verificările băncii nu erau încheiate şi spune că acestea sunt ” o formă de abuz, de discriminare”.

Deputatul PSD afirmă că luni a intrat într-o sucursală de bancă pentru a dechide un cont cu card ataşat şi i s-a spus că îl va primi în câteva minute, arată hotnews.ro.

”Continuăm discuţia întrebat fiind despre ocupaţie, venituri, răspund firesc parlamentar! Şi începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare şi acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? maxim 30 minute , răspunde.

Aştept...nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru 'verificări'! Mă prezint astăzi vineri să-mi ridic cardul... surpriză, verificările nu s-au încheiat şi nici raspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la Bucureşti, în prezenţa mea)!!

Am renunţat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz, de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont şi un card!”, mai scrie GÎdei pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite