Declaraţie surprinzătoare a unui deputat USR: „În guvernarea PNL-Orban s-a furat enorm”

Declaraţie surprinzătoare a unui deputat USR: „În guvernarea PNL-Orban s-a furat enorm”

Ludovic Orban, acuzat de un partener la guvernare FOTO Arhivă Adevărul

Declaraţia unuia dintre cei mai vocali membri USR a fost făcută la câteva ore după ce premierul Florin Cîţu a dat de înţeles că are de gând să-l schimbe pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„27 de secunde de TUPEU marca Ludovic Orban-PNL!", a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de facebook. 
 
Deputatul USR a spus că personal a făcut chiar o plângere la DNA şi a indicat cine sunt cei care au furat în perioada guvernării Orban.
 
„În timpul mandatului de prim-ministru al lui Ludovic Orban, în plină pandemie, în guvernarea PNL-Orban s-a furat enorm.
În 3 iunie 2020 am depus la DNA o plângere penală despre furăciunile comise în timpul mandatului de ministru al Sănătăţii PNL, Nelu Tătaru. Vă amintiţi marele furt de la UNIFARM? DNA a deschis peste 105 de dosare de corupţie, am depus documente, am dat declaraţii ca martor, am indicat hoţii, cu subiect şi predicat!", a scris deputatul USR.
 
Emanuel Ungureanu a făcut apoi referire la ancheta jurnalistei Paula Herlo care a dezvăluit în emisiunea „România, te iubesc” că sute de milioane de euro au fost cheltuite pe spitale COVID inutilizabile, iar DNA strânge acum probe.
 
„Jurnalista Paula Herlo i-a adresat câteva întrebări lui Ludovic Orban cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei! Priviţi tupeul lui Orban!", a mai scris deputatul USR care apoi a postat un filmuleţ în care Herlo îl întreabă pe fostul premier despre  achiziţiile făcute în mandatul său.
 
„Să-mi spuneţi ce vreţi să vorbiţi cu mine pentru că nu sunt obligat să-mi puneţi camera să vorbesc, să mă luaţi imediat la întrebări”, a fost răspunsul lui Ludovic Orban.   
   
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările