Conferinţă internaţională în domeniul securităţii cibernetice, organizată de SRI

Conferinţă internaţională în domeniul securităţii cibernetice, organizată de SRI

Evenimentul a fost organizat de Serviciul Român de Informaţii

Cea de-a doua ediţie a conferinţei internaţionale ”Parteneriatul Strategic Româno-American în domeniul securităţii cibernetice” a avut loc joi, la Palatul Snagov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul a fost organizat de Serviciul Român de Informaţii (SRI), prin intermediul Centrului Naţional Cyberint, împreună cu Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ministerul Afacerilor Externe, Bitdefender şi Microsoft România.
 
Evenimentul a avut loc în contextul Parteneriatului Strategic Ro-US în domeniul cybersecurity şi a reunit aproximativ 150 de participanţi, experţi în securitate cibernetică din ţară şi străinătate, reprezentanţi din mediul public, privat, bancar, academic, precum şi persoane cu rol decizional din unele instituţii publice naţionale cu atribuţii în gestionarea incidentelor de securitate cibernetică.
 
În cadrul conferinţei au fost dezbătute subiecte actuale, de importanţă deosebită pentru domeniul securităţii cibernetice, precum peisajul global al ameninţărilor cibernetice, legislaţia naţională în domeniul cyber şi analiza unor atacuri cibernetice.
 
Evenimentul şi-a propus să ofere o imagine de ansamblu asupra securităţii cibernetice la nivel naţional şi internaţional, perspective şi analize concrete asupra evoluţiilor ameninţărilor din spaţiul virtual şi un schimb de bune practici în domeniul securităţii cibernetice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările