Comisarul Ciocan vrea în Craiova interlopă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Capitalei este cotat ca având cele mai mari şanse pentru a deveni şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, după demiterea comisarului-şef Constantin Nicolescu.

Recent, comisarul-şef Christian Ciocan declara că la acel moment nu putea ajunge la cârma poliţiei doljene întrucât postul nu era vacant. La puţin timp după anunţul privind demiterea lui Nicolescu, Christian Ciocan a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul": „Am aflat în urmă cu puţin timp de această demitere (a lui Constantin Nicolescu, n.r.).

Îmi pare extrem de rău de această situaţie, îl cunoşteam pe comisarul Nicolescu ca fiind un bun profesionist. Dar, dacă e real, e timpul ca Doljul şi Craiova, având în vedere potenţialul uman de acolo, să devină o zonă de referinţă pentru România. Asta o spun în calitate de poliţist, neavând nicio legătură cu demiterea".

În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a sa, Ciocan a declarat că este „luat pe nepregătite". „Este o mare onoare pentru mine. Am spus-o întotdeauna, Doljul este principalul judeţ, după Mehedinţi, în care aş veni. Eu consider că mă duc pe o funcţie doar dacă este vorba de performanţele poliţiei. Acum scopul meu este IPJ Dolj. Sigur, nu ajunge ca doar eu să fac asta. Poliţia din Craiova are tot ce-i trebuie. Are toate pârghiile, e nevoie doar de un manager care să ştie cum să facă performanţă", a adăugat Ciocan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite